UAS Schadeherstel helpt bij een ongeval

Hulp bij een ongeval

Zet uw auto, indien deze nog kan rijden, direct op een veilige plaats. Zorg dat u veilig kunt uitstappen en u de andere weggebruikers niet hindert. Schakel de waarschuwingsknipperlichten in en zet de gevarendriehoek uit. Zorg voor uw eigen veiligheid en die van uw eventuele passagiers en/of andere betrokkenen.

Noteer relevante gegevens (bijvoorbeeld het kenteken van de tegenpartij) en vul altijd een schade-aanrijdingsformulier in. Laat de tegenpartij ook tekenen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde merkdealer. Neem in het buitenland contact op met het ANWB steunpunt.

Wanneer er gewonden zijn: Zorg voor een ingevuld schadeformulier. Bel zelf de politie (urgent: 112, geen spoed: 0900-8844 ) en een ambulance of laat iemand anders dat doen. U kunt ook het nummer bellen op uw groene kaart.

  • In geval van lichtgewonden: Breng een gewond persoon of gewonde personen in kwestie in veiligheid.
  • In geval van zwaargewonden: De persoon niet verplaatsen behalve wanneer dit absoluut noodzakelijk is.

Zorg dat u een correct werkende brandblusser in uw auto heeft.


Uw auto moet weggesleept worden

Kunt u niet verder rijden? Dan wordt uw auto, zodra alle formaliteiten zijn afgehandeld, door een ingeschakelde takeldienst weggesleept. De auto mag, indien u dat wenst en ons de opdracht geeft, rechtstreeks naar onze dichtstbijzijnde vestiging gebracht.


Het autoschadeherstelbedrijf

U als eigenaar van de auto beslist wie de schade aan uw auto mag repareren.

Betreft het uw eigen auto die u zelf verzekerd heeft, dan bepaalt u als eigenaar wie de schade aan uw auto mag repareren. Bel de dichtstbijzijnde schadeherstellocatieof het centrale Emil Frey Schadeservice Alarmnummer 026 - 442 81 81. Het centrale nummer is 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen.

Ontdek ook wat onze werkwijze is na het aanmelden van de schade.