Elektrische lichtblauwe Honda Jazz

Herstel van schade aan uw Honda

Emil Frey Schadeservice is een officiële Honda schadehersteller. Wij werken bij het repareren van de auto altijd met originele onderdelen. Ook bij lakschade weten wij exact welke lak en kleur wij moeten gebruiken, zodat u geen verschil ziet. Daarbij zijn wij officieel door Honda erkend als schadehersteller. Voor betrouwbaar schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Meld uw schade eenvoudig via deze website. Wij nemen normaliter binnen 1 werkdag contact met u op voor eventuele aanvullende informatie of het maken van een afspraak. U kunt ook geheel vrijblijvend een kostenindicatie opvragen.

Schade aanmelden

Samenwerking met Honda de Bois

Om u te kunnen voorzien van het beste herstel van schade aan uw Honda, werken we nauw samen met de Bois. Deze erkende Honda dealer heeft vestigingen in Midden-Nederland. Zo heeft u nog extra mogelijkheden om uw auto naartoe te brengen. Wellicht is de Bois voor onderhoud of APK al uw vertrouwde dealer. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij u altijd voorzien van uw favoriete vervangende vervoer indien dat noodzakelijk is. Bovendien kunnen wij altijd gebruik maken van de expertise van de vakkundige autotechnici van deze dealer.

Honda de Bois vestigingen

In Baarn repareren wij de schade en daar staat ook onze professionele apparatuur. Bent u niet woonachtig in de buurt van onze schadeherstel locatie? Dan kunt u de Honda ook naar één van de de Bois vestigingen brengen. Wij zorgen ervoor dat uw auto bij de vestiging wordt opgehaald en weer netjes wordt teruggebracht.

De Bois Amersfoort

Xenonweg 17
3812 SZ Amersfoort
033 - 24 73 030

De Bois Utrecht

Landzigt 30
3454 PE Utrecht
030 - 60 31 216