Hyundai Tucson uitsnede grille en logo

Herstel van schade aan uw Hyundai

Emil Frey Schadeservice is een officiële Hyundai schadehersteller. Dat houdt in dat wij erkend zijn door de fabrikant om schades te repareren. Voor het herstel gebruiken wij altijd originele onderdelen. Onze vakmensen zijn expert op het gebied van schadeherstel en hebben alle beschikbare kennis om uw Hyundai te repareren. Heeft een deel van de auto een nieuwe laklaag nodig? Wij weten exact welke lak en welke kleur we moeten gebruiken zonder dat u kleurverschil ziet. Bent u op zoek naar vakkundig en betrouwbaar schadeherstel? Dan bent u bij Emil Frey Schadeservice aan het juiste adres. Meld de schade eenvoudig via onze website aan. Normaal gesproken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op voor eventuele aanvullende informatie en het maken van een afspraak. U kunt ook vrijblijvend een kostenindicatie opvragen.

Schade aanmelden

Samenwerking met Hyundai Wittenberg

Vakkundig en betrouwbaar schadeherstel zijn belangrijke speerpunten voor ons. Daarom werken wij nauw samen met Hyundai Wittenberg. Deze dealer is een expert op het gebied van Hyundai en met hun expertise en de kennis van onze specialisten kunnen wij de meest complexe schades vakkundig herstellen. Daarnaast staan er bij de vestigingen verschillende Hyundai modellen die gebruikt mogen worden als vervangend vervoer. Op deze manier kunnen wij u, indien noodzakelijk, voorzien van uw favoriete Hyundai als vervangend vervoer.

Hyundai Wittenberg vestigingen

Breng uw auto naar de schadeherstel locatie in Baarn. In deze vestiging repareren wij de schade en daar staat ook onze professionele apparatuur. Bent u niet woonachtig in de buurt van deze schadeherstel locatie? Dan kunt u de Hyundai ook naar één van de Wittenberg vestigingen brengen. Wij zorgen ervoor dat uw auto bij de vestiging wordt opgehaald en weer netjes wordt teruggebracht.

Wittenberg Amersfoort

Xenonweg 15
3812 SZ Amersfoort
033 - 46 35 535

Wittenberg Hilversum

Franciscusweg 4B
1216 SK Hilversum
035 - 62 42 624

Wittenberg Utrecht

Landzigt 30
3454 PE Utrecht
030 - 60 31 216