Online schade melden

Schade aan uw auto? Dat is heel erg vervelend. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat de schade volledig wordt hersteld.

Meld de schade via dit formulier en wij nemen contact met u op voor extra informatie en het inplannen van een afspraak. Dit doen wij doorgaans binnen 1 werkdag. Ook nemen wij de verdere afhandeling met uw verzekeraar volledig voor onze rekening. U kunt eventueel een foto meesturen, maar dat is niet verplicht.

Is er geen schadeherstel locatie in uw buurt? Geen probleem! U kunt de auto ook brengen bij één van de aangesloten dealerlocaties. Kies de dichtstbijzijnde locatie en onze medewerker spreekt met u af waar u de auto naar toe kunt brengen. Wij zorgen ervoor dat uw auto bij de schadeherstellocatie komt en na het herstel weer teruggebracht wordt naar de locatie.

Gegevens over de schade
Uw contactgegevens

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt zoals aangegeven in onze privacyverklaring.