Emil Frey Schadeservice Groningen
Malmoweg 4 9723 HP Groningen
Bel ons: 050 544 55 30
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag GeslotenHelder over schadeherstel

We kijken graag samen met u wat de beste manier van herstel is. Zo kunnen we gebruik maken van alternatieve onderdelen waardoor u kosten kunt besparen op onderdelen. Dat gaat altijd in overleg met u. Tot slot willen we u graag wijzen op onze mooie score op gebied van klanttevredenheid. Heeft u autoschade, kom naar Emil Frey Schadeservice Groningen!

Wij onderscheiden ons door onze professionele begeleiding van schademelden tot en met het afleveren van uw herstelde auto. Bij ons is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Of wacht tot de schade hersteld is in onze prettige wachtruimte, met gratis WIFI. Bovendien bieden we u gratis schadetaxatie en gratis verhaalservice (lees hier meer over verhaalservice).

Emil Frey Schadeservice Groningen beschikt over vakbekwaam, professioneel geschoold personeel, en de medewerkers zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd met AST (autoschadetechniucus). Wij zijn aangesloten bij BOVAG en geeft vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet.