Partners van UAS Schadeherstel voor optimaal schadeherstel van uw auto

Partners van Emil Frey Schadeservice

Om u de beste service in schadeherstel te bieden werken wij samen met een groot aantal partners, verzekerings- en leasemaatschappijen en dealerbedrijven. Samen met deze partners ontzorgen wij u zoveel mogelijk bij het herstel van schade aan uw auto. Denk hierbij aan de afhandeling van schade, haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Verzekeringsmaatschappijen

Achmea autoverzekering

Achmea Schadeservice is onderdeel van Achmea. In Nederland vallen hieronder de volgende labels:

Avero Achmea verzekeringenCentraal Beheer Achmea Partner UAS Autoverzekering

Interpolis Glashelder autoverzekeringFBTO verzekeringen

Emil Frey Schadeservice behoort tot één van de geselecteerde schadeherstelbedrijven welke mogen repareren voor klanten van Achmea Schadeservice.

Merkzeker Schadeherstel autoverzekering Allianz

Allianz Merkzeker is een label binnen de verzekeraar Allianz. U bent verzekerd van hoogwaardig, kwalitatief schadehestel wanneer u schade heeft aan uw Audi, Seat, Skoda, Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen. Allianz Merkzeker werkt alleen samen met een select aantal schadebedrijven, welke speciaal zijn getraind op uw merk. Emil Frey Schadeservice is partner van Allianz Merkzeker.

Aegon verzekeringen partner UAS
AEGON Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van de beursgenoteerde AEGON N.V. Aegon biedt een breed assortiment aan diensten, zoals collectieve en individuele pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer, schadeverzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen. Emil Frey Schadeservice maakt deel uit van het AEGON Schade Service netwerk.

Bovemij verzekeringen van UAS Schadeherstel
Bovemij werd in 1963 opgericht door leden van BOVAG, een brancheorganisatie van ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bovemij biedt autoverzekeringen aan dealerbedrijven die zij op hun beurt aan kunnen bieden aan een autokoper. Speciaal voor de merken Citroen, Dacia, Hyundai, Peugeot en Renault.

Klaverblad verzekeringen van UAS Schadeherstel
Klaverblad verzekeringen is een middelgrote verzekeraar en biedt al sinds 1850 verschillende verzekeringen aan particulieren en ondernemers van midden- en kleinbedrijven. De producten die Klaverblad levert zijn degelijk, hebben aantrekkelijke premies en zijn niet onnodig ingewikkeld. Het belang van de klant staat voorop.

Rhion Verzekeringen partner van UAS
Rhion is een nieuwe, snel groeiende verzekeraar op de Nederlandse markt. Zij bieden uitsluitend schadeverzekeringen aan via professionele NVGA volmachtkantoren. Zij beloven innovatieve verzekeringsproducten, krachtige en snelle efficiënte processen en persoonlijke contacten en ondersteuning.

UAS partner Schadegarant
Emil Frey Schadeservice is aangesloten bij Schadegarant, wat betekent dat onze klanten recht hebben op BOVAG Garantie. Deze vorm van garantie is te vergelijken met merkgarantie, zij het dat de garantie niet door de autofabrikant, maar door de brancheorganisatie van autoschadeherstelbedrijven verleend wordt.

Top Herstel partner UAS
Topherstel is een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en groot aantal autoschadeherstelbedrijven. Het doel van deze samenwerking is het verhogen van de servicegraad voor verzekerden bij schadeafhandeling en het beperken van de schadelast.

Unive partner UAS

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt. Emil Frey Schadeservice behoort tot de partijen die geselecteerd zijn door Univé voor het herstellen van autoschade van Univé klanten.Leasemaatschappijen

Alphabet partner UAS en specialist in zakelijke lease van auto's

Zakelijk leasen met Alphabet. Een leasemaatschappij en specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en beheert in Nederland ruim 80.000 leaseauto’s en bedrijfswagens op de weg met 450 medewerkers. Een belangrijk uitgangspunt in onze dienstverlening is om de mobiliteitsoplossing zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op uw mobiliteitsvragen.

MHC Mobility partner van UAS Schadeherstel
Met onze partner MHC Mobility zorgen wij ervoor dat u zich onbekommerd kunt verplaatsen, waar naartoe u ook maar wilt. Om anderen te ontmoeten. Nieuwe dingen te ontdekken. Onafhankelijk, zorgeloos en vrij. Zij geven u de bewegingsvrijheid die u telkens verder brengt. Met eigentijdse oplossingen regelen ze tot in de puntjes wat u nodig hebt. Dat doen ze met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer.

Lease'm Private Lease
Met Lease’m zit je lachend achter het stuur. Dit is het private lease label van MKB Lease, de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland

Lease’m biedt je altijd een compleet private lease contract inclusief onderhoud, 24/7 pechhulp, goede verzekering, wegenbelasting en meer. Zonder onduidelijkheden en kleine lettertjes. Je weet dus waar je aan toe bent.

Lease’m heeft bovendien een geschikte auto en leasecontract voor iedere fase in jouw leven. Of je nu jong bent en flexibel wilt zijn, je een gezin hebt en zekerheid wilt of dat je op middelbare leeftijd bent en je spaarcentjes aan de leuke dingen in het leven wilt besteden. Lease’m staat voor je klaar en adviseert je persoonlijk!

MKB lease partner UAS

MKB Lease is een leasemaatschappij die met u wilt samenwerken, die naar u luistert, u persoonlijk adviseert en aandacht geeft. Die werk uit handen neemt zodat u zich kunt concentreren op uw core business. MKB Lease heeft de leasekennis en middelen om u hierin te ondersteunen. En dat niet alleen. Zij zorgen er ook voor dat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is waar ‘altijd duidelijk’ voor staat.

PSA Finance partner van UAS Schadeherstel

PSA Finance is de financieringsmaatschappij achter de merken Citroën, DS Automobiles en Peugeot. Het bedrijf is een joint-venture tussen Banque PSA Finance en Santander Benelux. Ze bieden verschillende diensten voor partuliere en zakelijke klanten, zoals private lease, operational lease en financial lease.

XL Lease leasemaatschappij en partner van UAS Schadeherstel
XL Lease is een landelijk opererende, multimerk leasemaatschappij met focus op Oost-Nederland. Ze onderscheiden zich door een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en korte lijnen. Vast klantenteam. Transparante werkwijze. Persoonlijk contact.Autodealers​

Honda de Bois erkende Honda dealer
De Honda dealer in de regio Utrecht met vestigingen in Amersfoort en Utrecht. Deze dealer staat voor zekerheid, betrouwbaarheid en een comfortabel gevoel. Honda de Bois is Royaal in Service.

Nefkens logo

Nefkens is de grootste Peugeot en Citroën dealer van Nederland. Met vestigingen door heel Nederlands is er altijd wel een in de buurt. Betrokken en transparant. Met een rijke geschiedenis de Peugeot en Citroën expert.

Pouw een erkend Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda dealer
Pouw is een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagen dealer in Midden-Nederland. Zij bieden een groot aanbod nieuwe en tweedehands auto's, de beste service en verschillende maatwerk oplossingen.

Terwolde Renault en Dacia logo
Terwolde is de officiële Renault en Dacia dealer van Groningen en Drenthe. Uitgebreid assortiment occasions, de nieuwste personenauto's en bedrijfswagens en een professionele aftersales afdeling voor onderhoud en service.

Hyundai Wittenberg erkende Hyundai dealer in Midden-Nederland
Hyundai Wittenberg is een officieel erkende Hyundai dealer in Midden-Nederland. Transparante service, een professionele dienstverlening en altijd met een persoonlijk karakter. Vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht.Businesspartners

Altac Coating Group coating voor autolak
Altac Coating Group levert een totaalpakket coatings en coating gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry.

Vanuit ons distributiesysteem met vestigingen in Aalsmeer, Drachten, Rijssen en Werkendam leveren wij landelijk een enorm assortiment aan kwaliteitsproducten.

Maar wat we vooral leveren is complete support. Door mee te denken over manieren om efficiënter te werken en kosten te besparen. Dit doen we door u de juiste technische ondersteuning te bieden, deskundig advies te geven en slimme tools aan te reiken.

Glasurit leverancier kwalitatieve en duurzame autolak
Glasurit is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige autoreparatielakken en trotse partner van Emil Frey Schadeservice. Zij mogen zich scharen onder de toonaangevende merken als het gaat om lakreparatie bij personenauto’s en bedrijfswagens.

De altijd hoge kwaliteit van Glasurit op elk gebied heeft ertoe geleid dat de autoreparatielakken van Glasurit wereldwijd door vrijwel alle vooraanstaande autofabrikanten goedgekeurd zijn voor (lak)schadeherstel.

Glasurit staat bekend om zeer innovatieve laksystemen en oplossingen, waarbij duurzaamheid altijd een belangrijke rol speelt. Zo verbruiken schadeherstelbedrijven die werken met Glasurit minder materiaal doordat de basislakken een zeer goede dekkracht hebben, dit resulteert in een besparing van zowel tijd als geld. Ook hoeft bij de verwerking van de producten minder energie verbruikt te worden doordat de blanke lakken extreem snel drogen.

Glasurit biedt bovendien een reeks zeer vernieuwende producten die garant staan voor een aanzienlijke CO2-reductie, doordat in verschillende stappen van het productieproces fossiele grondstoffen worden vervangen door hernieuwbare bronnen.

Schadeherstelbedrijven die werken met Glasurit gaan dus niet alleen voor een eindresultaat van topkwaliteit, maar beschermen tegelijkertijd het milieu.

Instituut Duurzame Mobiliteit partner van UAS
Het IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit) werkt samen met de mobiliteitssector aan een duurzame toekomst. Als kennisinstituut voor duurzame mobiliteit wil IvDM namens haar partners aanjager zijn van duurzaamheid richting de professionals in de mobiliteitsbranche.