UAS Schadeherstel de expert in spotrepair

Spotrepair

Met spotrepair herstellen wij lichte of oppervlakkige lakschade. Deze schade kan ontstaan zijn door steenslag, een deuk in de auto, maar kan ook door een diepe kras met een sleutel zijn ontstaan.


Wat kost spotrepair?

De kosten van spotrepair hangen af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de omvang en diepte van de schade. Zijn er wellicht extra werkzaamheden nodig als plamuren op polijsten? Vanwege deze reden, is er geen kant-en-klare prijslijst beschikbaar. Van te voren maken wij voor u een kostenindicatie. Zo weet u precies wat deze reparatie u gaat kosten. De prijsbepaling doen wij meestal op onze vestiging, maar u kunt ook online een kostenindicatie aanvragen. Wij vragen u dan wel om een goede foto van de schade te maken. Als het kan bij daglicht. Zo kunnen wij u een weloverwogen prijsindicatie geven.


Wat is spotrepair?

Spotrepair is een plaatselijke herstelmethode. Waar voorheen de hele auto of het hele onderdeel moest worden overgespoten, kan nu ook een klein deel bijgespoten worden. Het beschadigde deel van de auto wordt opgeschuurd en, indien nodig wordt de plek geplamuurd en gepolijst. Onze schadehersteller plakt het deel van de auto goed af om deze vervolgens te voorzien van een nieuwe grondlaag. Deze grondlaag droogt snel door een speciale hittelamp. Als laatste spuit de monteur sneldrogende lak in dezelfde kleur van de rest van de auto over de grondlaag heen. Onze vakmensen weten precies welke kleur ze moeten gebruiken en mengen deze zelf. Na een goede poetsbeurt is er niets meer van de beschadiging te zien.