UAS Schadeherstel expert in ruitschade

Ruitschade herstellen

Kleine ruitschades zijn vervelend en ook gevaarlijk. Een sterretje bijvoorbeeld kan, door temperatuurwisseling, een barst of scheur worden. Dit kan tijdens het rijden gevaarlijke situaties opleveren. Wij repareren ruitschades vakkundig of indien nodig vervangen wij de beschadigde autoruit.


Wat zijn de kosten voor het repareren of vervangen van ruitschade?

Wij repareren een sterretje of een kleine barst in de voorruit al vanaf ... Het vervangen van een ruit is complexer en er zijn verschillende elementen die van invloed zijn op de kosten. Denk bijvoorbeeld aan het merk, de omvang van de schade, eventuele accessoires en rijhulp camera's die aan een ruit verbonden zijn. Vanwege deze invloeden is er geen kant-en-klare prijslijst beschikbaar. Wel maken wij voorafgaand aan een herstel een kostenindicatie. Zo weer u exact wat de kosten zijn. Een prijsbepaling vindt plaats bij een van de UAS Schadeherstel vestigingen. U kunt ook online een kostenindicatie aanvragen. Wij vragen u dan wel duidelijke foto's te maken van de schade. Het liefst bij daglicht, zodat wij u een gerichte kostenindicatie kunnen toesturen.


Voorruit repareren

Een klein barstje of een sterretje in de voorruit kunnen wij nog repareren. Dit doen wij met behulp van een hars-injectiemethode. De hars die wij injecteren vult de scheurtjes van het sterretje op en wordt hard. Na het herstel ziet u niets meer van deze beschadiging.


Voorruit vervangen

Is de beschadiging aan uw voorruit groter dan een 2 euromunt moet vervangen worden. Zeker als deze in uw zichtveld zit. Wij vervangen de oude voorruit met een nieuwe, originele ruit met dezelfde kwaliteit. Daarbij houden wij ook rekening met eventuele accessoires en rijhulpsystemen die gekoppeld zijn aan de voorruit en zorgen we dat alles na het herstel weer naar behoren werkt.


Zijruit of achterruit vervangen

En zijruit of een achterruit kan niet gerepareerd worden en zal altijd vervangen moeten worden. Ook hiervoor gebruiken wij altijd originele ruiten met dezelfde kwaliteit als de andere autoruiten. Ook hierbij denken wij aan eventuele extra elementen als de achterruitverwarming of antennes en zorgen dat deze na het herstel weer naar behoren werken.